Er du ny til yoga?

Bliv guidet trygt igennem dine første yogaklasser hos Senses Vesterbro 

 

Har du holdt dig fra at prøve yoga, fordi du har tænkt, at du ikke var smidig nok? Så er du slet ikke alene. Vi møder mange yogaelever, der har haft den tanke, men heldigvis er yoga langt fra kun for dem, der kan nå deres tæer.

Vi har skabt en række temaklasser til dig, som er ny til yoga eller føler dig helt ude af yogaform. På ’Ny til yoga’ får du en blid og begyndervenlig indgang til yogaens verden. Du bliver introduceret for de mest almindelige yogastillinger, både dem der giver styrke og smidighed og dem, der sigter mod ro og fordybelse. Alt sammen i et roligt tempo og med plads til alle yogakroppe.

Du finder alt, hvad du skal bruge i studiet, så medbring blot behageligt tøj og et nysgerrigt sind. Vi glæder os til at vise dig, alt det yogaen kan.

Temaklasser er inkluderet i alle løbende medlemskaber, hvis de ligger indenfor det tidsrum, dit medlemskab gælder til. Bruger du klippekort, koster de et enkelt klip ligesom almindelige klasser.

Husk at booke din plads på forhånd. Det gør du i vores app Senses-Booking eller via holdplanen her.

 

Senses Vesterbro


Datoer og tidspunkt:
Tirsdag den 3., 10., 17. og 24. september kl. 19.15 – 20.15

Underviser: Natascha Hardt

 

 
 

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Nyhedsbrev

Andre nyhedsbreve fra Senses